Hastanemizde El Hijyeni Konulu Eğitim Düzenlendi....
30 Nisan 2024

Hastane olarak, hastalarımızın güvenliği ve sağlığı bizim önceliğimizdir. Bu nedenle, sağlık personelimizin doğru el hijyeni uygulamalarını öğrenmelerini ve günlük pratiklerinde bu bilgileri kullanmalarını sağlamak amacıyla Enfeksiyon Hemşiremiz Hatice Bilge BEKERECİ tarafından eğitim programı düzenlendi.

Eğitim programımız, el hijyeninin önemi, doğru el yıkama teknikleri, el antiseptiği kullanımı ve eldiven giyme kuralları gibi konuları kapsar. Bu eğitimler, sağlık personelimizin hastalarımıza daha güvenli bir hizmet sunmalarını sağlayacak temel bilgileri içermektedir.Personelimiz el hijyeni prensiplerini öğrenirken aynı zamanda bu prensipleri günlük rutinlerine nasıl entegre edeceklerini de öğrenirler.

Hastane personeline verilen eğitim programı, enfeksiyonların yayılmasını önleme konusundaki kararlılığımızın bir göstergesidir. Sağlık personelimizin bu konudaki bilgi ve becerilerini sürekli güncellemek ve geliştirmek, hem personelimizin hem de hastalarımızın güvenliğini sağlamak adına kritik öneme sahiptir.

Sonuç olarak, hastane personeline yönelik düzenlediğimiz el hijyeni eğitim programı, hastalarımıza daha güvenli bir sağlık hizmeti sunabilmemiz için hayati bir öneme sahiptir. Bu eğitimler sayesinde, personelimiz enfeksiyonların yayılmasını önleme konusunda daha bilinçli ve yetkin hale gelirken, hastalarımız da daha güvende hissederler.

• elhijyeni